Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwijder corail (zie ook Tip) en tik de scharen stuk. Bedruppel de kreeft met wat olijfolie, ook in de schaar en pak ze in met aluminiumfolie.
Gril de kreeften op een hete barbecue in ca. 10 minuten gaar.
Rasp de schil van de grapefruit, snijd de partjes eruit en vang het sap op.
Verwarm in een kleine steelpan op de barbecue het grapefruitsap en de -schil, enkele eetlepels olijfolie en wat peper en zout. Roer goed.
Meng de uitgesneden grapefruitparten met de dragon.
Haal de kreeften van de barbecue en verwijder de folie. Haal ook de steelpan van het vuur. Trek het staartvlees uit de schaal, snijd in kleine stukken en voeg toe aan de warme dressing.
Snijd de avocado brunoise, schep de blokjes door de warme ingrediënten en vul de kreeft er-mee. Bestrooi met shiso purper en bosui.