Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd voor de spread wortel, rode peper en komkommer brunoise.
Maak naar eigen smaak een bad van azijn, water en suiker en zorg voor een mooie balans tus-sen zoet en zuur.
Voeg de wortel, rode peper en komkommer toe aan het bad. Voeg als laatste het laurierblad toe. Laat dit 12 uur in de koeling staan.
Scheid de groenten van de vloeistof door middel van een zeef. Voeg wat chilisaus toe om de groenten net dat extraatje te geven.
Snijd voor de currymayonaise de witte uien en de paprika’s brunoise. Zet dit samen met de rode peper en knoflook aan in een grote pan met de olie.
Kneus de citroengrasstengel en voeg samen met de kaffir lime en grofgesneden gember toe aan het mengsel van ui en paprika. Verhit het mengsel totdat de uien er glazig uitzien.
Voeg het water toe en laat dit op laag vuur een uur pruttelen. Mix het mengsel in de Magimix tot een constante massa. Zorg ervoor dat het mengsel niet te dun is. Zeef het mengsel en voeg de mayonaise toe.
Gril het worstje aan beide zijden in wat neutrale olie.
Verwarm het broodje licht. Snijd het aan de bovenkant in de lengte net niet door met een broodmes. Schep met een lepel wat spread onderin het broodje en leg het hete worstje erop. Duw het worstje een beetje aan.
Mix de rice krispies en gedroogde rode peper met elkaar en voeg dit mengsel toe aan het broodje.
Doe de Thai currymayonaise in een spuitzak en spuit in schuine lijntjes over de rice krispies. Top het geheel af met blaadjes verse koriander.