Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de steakmix, het chilipoeder, de basterdsuiker, ketchup, ketjap, knoflook, azijn en kaneel en meng het kippenvlees door de marinade.
Verwarm de oven voor op 150°C.
Leg het gemarineerde vlees in een met bakpapier beklede ovenschaal en plaats deze midden in de oven. Gaar het vlees in ca. 30 minuten. Laat afkoelen en snijd of trek in dunne repen.
Doe heet water en een druppel olie in een bak. Leg een rijstvel in de bak water tot deze zacht is en plaats vervolgens op een natte handdoek. Beleg het vel in het midden met een kwart van de sla, pulled chicken, uitgesneden sinaasappelpartjes, sinaasappelrasp en bovenop de munt. Beleg zo één voor één de 4 rijstvellen.
Vouw nu eerst de zijkanten van de rijstvellen naar het midden en vouw dan de boven- en on-derkant naar binnen. Zo ontstaan er vierkant pakketjes. Leg koel weg tot serveren.
Snijd de sweet chili chicken pakketjes vlak voor serveren doormidden en serveer ze met de mango-gemberchutney.