Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fileer de zonnevis en bewaar afsnijdsels voor de feroce. Marineer de filet in de tamarindepasta, knoflook, olie, het limoensap en de -rasp. Zet circa 1-2 uur koud weg.
Verwarm de oven voor op 90°C. Snijd de ananas in zeer dunne plakken. Leg op een ovenplaat met bakpapier en droog ze ca. 2-3 uur in de oven tot krokante chips.
Maak de feroce. Gaar de zonnevisafsnijdsels door deze even te pocheren. Koel af en meng met het limoensap, de avocado, lente-ui, knoflook, peper, peterselie en 4 eetlepels maïsmeel. Breng op smaak met zout en peper. Draai hier balletjes van met je handen. Zet koud weg.
Rol de feroce-balletjes door het resterende maïsmeel.
Druppel wat limoensap over de friseesla. Serveer de zonnevisfilet met de sla, een balletje feroce en wat ananaschips.