Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Voor de potato dippers met zongedroogde tomaten en noten-pesto
Bak de Potato Dippers volgens de gebruiksaanwijzing
Snijdt de basilicum en zongedroogde tomaten fijn en strooi deze over de Dippers
Bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas en direct serveren met de noten-pesto.
Voor de potato dippers met knoflook kruidendip
Meng alle ingrediënten door elkaar
Breng de dip op smaak met peper en zout
Voor de potato dippers met kaas-prei-bacondip
Doe 300 gram ontbijtspek in een koekenpan en bak het op middelvuur gelijkmatig bruin.
Giet het vet af en verkruimel het spek.
Maak 2 preien schoon en snijd ze in stukjes.
Snijd ook een knoflookteentje fijn.
Stop het spek, de prei, 450 gram roomkaas, de knoflook en 1 eetlepel Worcestersaus in een keukenmachine en zorg dat het een gladde substantie wordt.
Breng op smaak met peper en zout. In de koelkast bewaren tot serveren.
Voor de potato dippers met pittige paprikadip
Verwijder de zaadjes en snijd de paprika in blokjes van 5 mm
Pureer de geroosterde rode paprika met een (staaf)mixer of keukenmachine
Meng alle ingrediënten door elkaar
Breng de dip op smaak met peper en zout
Tip Gebruik kant-en-klare tzatziki of aïoli als convenience oplossing. Gebruik kant-en-klare zoete paprika tapenade of pepadewspread als convenience oplossing.
Ingrediënten
Voor de potato dippers met zongedroogde tomaten en noten-pesto
200 gram Potato Dippers
Zongedroogde tomaten naar smaak
2 takjes basilicum
Parmezaanse kaas naar smaak
50 ml noten-pesto
Voor de potato dippers met knoflook kruidendip
25 gram mayonaise
15 gram roomkaas met knoflook en kruiden
1 lenteui, fijngesneden
½ theelepel groene kruiden (bijv. bieslook, peterselie), fijngesneden
Voor de potato dippers met kaas-prei-bacondip
300 gram ontbijtspek
2 preien
1 knoflookteentje
450 gram roomkaas
1 eetlepel Worcestersaus
Peper en zout
Voor de potato dippers met pittige paprikadip
¼ gele en ¼ rode paprika
1 geroosterde rode paprika
20 gram ketchup
theelepeltje harissa, of een andere pittige saus van rode pepers