Wilde eend, noedels, snijbonen en groene curry

Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Soba noedels afkoken.
  2. Kort roerbakken met de snijbonen linten.
  3. Breng op smaak met de curry en de kokos.
  4. Eendenborsten kort aanbakken.
  5. Ongeveer 8 min garen in de oven.
  6. De puntpaprika’s branden of kort kleuren in de pan en in kleine rondjes snijden.
  7. Bos ui schuin snijden en radijs wassen en snijden.
  8. Dresseren in een kom of schaal.
  9. Evt. nog een beetje limoen rasp erover.

Ingrediënten

  • 2 st Wilde Eenden filets,( 80 gr)
  • 80 g soba noedels,
  • 30 g MAGGI (groene) Curry
  • 60 g kokos melk
  • 60 g snijbonen ( linten)
  • 4 st Radijs
  • 1 st gebrande Puntpaprika
  • 1 st bosui
  • 1 st limoen
  • 1 thl zwarte sesam

Publicatie datum: 15 september 2016