Cocochoc

Cocochoc
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Zet een espresso.
  2. Doe het ijs in een glas.
  3. Voeg de espresso toe.
  4. Voeg de siropen en de melk toe.
  5. Garneer met stukjes kokos op een cocktailprikker.

Tip Kokosblokjes: Rijg kleine blokjes kokos op een cocktailprikker en leg deze op de rand van het glas. Kokosrandje: Schenk in één bord een laagje siroop, in een ander bord een dikke laag kokosrasp. Dip het glas eerst in de siroop en daarna in de kokosrasp. Laat het 30 min. uitharden op een droge plaats.

Ingrediënten

  • Latte glas
  • 30 ml Laurentis Donker Gebrand
  • 10 ml kokossiroop
  • 10 ml chocoladesiroop
  • 200 ml koude melk
  • 5 ijsklontjes
  • cocktailprikker (11cm)
  • kokosstukjes voor de garnering

Publicatie datum: 15 oktober 2016