Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185°C. Vet 4 kleine ronde bakvormen in en verdeel er de artisjokharten over. Lepel er wat van de vacherin doorheen.
Klop de eieren met de room, mosterd, roomkaas en knoflook tot een smeuïge massa. Zeef de bloem boven een grote kom en schenk er al roerende het roommengsel bij.
Klop tot een glad beslag en breng op smaak met de cayennepeper, nootmuskaat, versgemalen peper en zout.
Giet het beslag over de artisjokken en de vacherin heen en zorg dat deze net niet onder staan.
Bak de clafoutis in zo’n 20-25 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin tot ze net iets gerezen zijn. Garneer met wat landcress en druppel er wat walnotenolie overheen.