Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak de eend licht aan op de huid en zet deze een paar minuten in de oven.
Laat de eend rusten op aluminiumfolie
Kook de wortels en glaceer ze vervolgens in een pannetje gesmolten boter
Blancheer de groene asperges.
Kook de demi glace sauce van Knorr in met kruiden naar smaak, of bijvoorbeeld Balsamico azijn.
Maak nu het bord op, plaats de stukjes eend op het bord, samen met de wortel, asperge en sugarsnaps.
Gebruik nu een dresseerlepel om met honingjus sierlijke lijnen over het bord te tekenen. Top als laatste af met de Daikon cress.
Tip Iedere saus of dunne jus is geschikt om met een dresseerlepel te schrijven. Cranberryjus smaakt ook erg lekker bij dit gerecht, of maak bijvoorbeeld een aardappelmousseline. Serveer deze dan in quenelle-vorm.