Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer elke flammkuchen in met een ruimte eetlepel crème fraîche en beleg met de fijngesneden sjalot en versgemalen peper en zout.
Bak ze in circa 5 minuten totdat de buitenrand krokant is en de crème fraîche een beetje bubbelt.
Kook de doperwten tot ze gaar zijn, prak ze grof en beleg de frammkuchen ermee. Voeg de cocktailgarnalen toe en garneer met een paar druppels truffelolie. Bestrooi met peper en zout.