Flammkuchen met cocktailgarnalen

Gang
Hapje
Aantal Personen
8

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 ° C.
  2. Smeer elke flammkuchen in met een ruimte eetlepel crème fraîche en beleg met de fijngesneden sjalot en versgemalen peper en zout.
  3. Bak ze in circa 5 minuten totdat de buitenrand krokant is en de crème fraîche een beetje bubbelt.
  4. Kook de doperwten tot ze gaar zijn, prak ze grof en beleg de frammkuchen ermee. Voeg de cocktailgarnalen toe en garneer met een paar druppels truffelolie. Bestrooi met peper en zout.

Ingrediënten

  • 2 flammkuchen kant-en-klaar (Gusto)
  • 2 el crème fraîche
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 250 g doperwten
  • 1 bakje cocktailgarnalen
  • Truffelolie

Publicatie datum: 15 november 2016