Fondant Kruidcakejes

Fondant Kruidcakejes
Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Klop met de handmixer de boter met de poedersuiker en de amandelessence tot een luchtige crème. Spatel de gemalen pistachenoten erdoorheen.
  2. Bestrijk 3 plakjes cake met de pistache- amandelboter, leg ze bovenop elkaar en steek er vierkantjes uit. Herhaal tot je alle plakjes hebt gehad.
  3. Verwarm de fondant volgens de instructies op de verpakking. Laat iets afkoelen.
  4. Plaats de kruidcakejes op een rooster en schenk er in een dun straaltje de nog vloeibare fondant overheen.
  5. Garneer met de gemalen noten en de crispy framboos. Zet kort in de koelkast om iets op te stijven.

Ingrediënten

  • 100 g roomboter (zacht)
  • 50 g poedersuiker
  • ¼ tl amandelessence
  • 75 g pistachenoten (fijngemalen)
  • 12 plakjes kruidcake (Trommelen)
  • ca. 12 el fondant (Maison Niels De Veye)
  • 4 el Crispy Framboos (Sosa, grofgemalen)
  • 40 g geroosterde hazelnoten (met vlies, grofgemalen)
  • 40 g pistachenoten (grofgemalen)

Publicatie datum: 15 november 2016