Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop in een vetvrije kom van een keukenmachine de eiwitten stijf en voeg er (geleidelijk) de poedersuiker, zout en baking soda aan toe. Laat even staan.
Breng het water met de kristalsuiker aan de kook tot de siroop een temperatuur van 121°C heeft bereikt. Meet dit met een suikerthermometer.
Zet de keukenmachine op de hoogste standen schenk er langzaam de suikersiroop bij tot het schuim koud is en er pieken ontstaan.
Doe het schuim in een spuitzak met spuitmondje.
Versier er de frambozentaartjes mee en bewerk het schuim met een brandertje. Top af met pistachekruim.