Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer de heilbot aan beide kanten in met de visrub. Leg de vis op een stuk bakpapier in de rookoven en verwarm op hoog vuur tot de rookmot begint te geuren. Zet het vuur laag en rook de vis circa 10 minuten op matig vuur. Gaar de vis vervolgens nog een kleine 10 minuten verder in de oven.
Meng alle ingrediënten voor de knoflookkruidenboter in een kom. Smeer de bovenkant van de langoustines in met de boter. Bak ze samen met de kokkels op hoog vuur tot alle kokkels zijn geopend. Blus af met een scheut witte wijn. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Blancheer de krulgroenten.
Verdeel de kokkels en langoustines over de heilbot. Serveer de krulgroenten apart.