Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Frituur de dunne frieten en bak de hamburgers in circa 4 minuten gaar.
Toast de burgerbroodjes en besmeer beide helften met (truffel)mayonaise. Beleg de onderste helft van het broodje met de avocado en sla. Plaats hierop de burger. Leg er een paar plakjes biet, de manchego en het gebakken kwartelei bovenop. Garneer met de prei- en erwtenscheuten en dek af met de bovenste helft van het broodje. Serveer met friet.