Miniscones met kaneelgelei, rood fruit en clotted cream

Mini scones met kaneelgelei, rood fruit en clotted cream
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Bak de scones af volgens bereidingswijze op de verpakking.
  2. Breng geleisuiker, water en kaneel aan de kook en laat 4 minuten zachtjes koken.
  3. Haal van het vuur en laat de gelei afkoelen.
  4. Meng de bessen met sinaasappelrasp, sap en honing. Snijd de scones open en schep op elk halve scone wat clotted cream, kaneelgelei en bessenmengsel.

Ingrediënten

  • 8 kant-en-klare mini scones
  • 100 g geleisuiker
  • 75 ml water
  • ½ tl kaneel
  • 300 g gemengde bessen
  • 1 el sinaasappelsap
  • ½ sinaasappel, rasp
  • 2 el honing
  • 60 g clotted cream

Publicatie datum: 15 november 2016