Pastinaaktoefjes

Pastinaaktoefjes
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schil de pastinaken. Snijd ze in stukken en kook ze in circa 15 minuten gaar. Laat even uitdampen in een vergiet.
  2. Meng in een keukenmachine de pastinaak met de zachte roomboter, een snuf zout, versgemalen witte peper en een mespuntje nootmuskaat. Meng er op het laatst een ei doorheen.
  3. Laat afkoelen.
  4. Doe het pastinaken-mengsel, eenmaal afgekoeld, in een spuitzak met daarin een kartelmondje. Spuit rozetten en bak in een voorverwarmde oven op 180 ° C in ca. 14 minuten gaar/krokant.

Ingrediënten

  • 650 g pastinaken
  • 50 g zachte roomboter
  • snuf zout
  • versgemalen witte peper
  • mespuntje nootmuskaat.
  • 1 ei

Publicatie datum: 15 november 2016