• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Paté Sucrée

Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Bekleed een ingevette en bebloemde bakvorm met het zoete deeg en fatsoeneer de randen. Prik gaatjes in de bodem en zet het deeg circa 1 uur in de vriezer.
  2. Bedek de bodem met bakpapier en vul deze met een blinde vulling. Bak de bodem in 30 minuten gaar.
  3. Verwijder 10 minuten voor het einde de blinde vulling zodat het deeg goudbruin kleurt en laat afkoelen.
  4. Bereid de witte-chocolademousse volgens de aanwijzingen op verpakking. Vul de bodem ermee. Laat circa 2 uur opstijven in de koelkastuks
  5. Meng de coulis met de lemoncurd en schenk kriskras over de taart. Garneer met de goudbessen en rasp er chocoladekrullen van de repen overheen.

Ingrediënten

  • 1 rol zanddeeg (diepvries, ontdooid)
  • blinde vulling
  • 200 g poeder voor wittechocolademousse (Callebaut)
  • 250 ml volle melk
  • 200 ml mangopassievruchtcoulis (ontdooid, Boiron)
  • 6 el lemoncurd (Mariënwaerdt)
  • Handje Kaapse goudbessen
  • 1 reep witte chocolade
  • 1 reep pure chocolade

Publicatie datum: 15 november 2016