Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 175°C. Bekleed een ingevette en bebloemde bakvorm met het zoete deeg en fatsoeneer de randen. Prik gaatjes in de bodem en zet het deeg circa 1 uur in de vriezer.
Bedek de bodem met bakpapier en vul deze met een blinde vulling. Bak de bodem in 30 minuten gaar.
Verwijder 10 minuten voor het einde de blinde vulling zodat het deeg goudbruin kleurt en laat afkoelen.
Bereid de witte-chocolademousse volgens de aanwijzingen op verpakking. Vul de bodem ermee. Laat circa 2 uur opstijven in de koelkastuks
Meng de coulis met de lemoncurd en schenk kriskras over de taart. Garneer met de goudbessen en rasp er chocoladekrullen van de repen overheen.
Ingrediënten
1 rol zanddeeg (diepvries, ontdooid)
blinde vulling
200 g poeder voor wittechocolademousse (Callebaut)