Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de peren verticaal in 3 stukken. Smeer de snijvlakken in met honing en gaar ze op een bakplaat bekleed met bakpapier 10 minuten in een oven van 200°C.
Rooster de pecannoten.
Breng het jonge boerenkoolblad op smaak met olijfolie, een beetje citroensap, peper en zout.
Meng de zachte geitenkaas met de crème fraîche en roer er de slagroom en citroenrasp door. Breng de geitenkaascrème op smaak met peper en zout.
Meng de zachte geitenkaas met de crème fraîche en roer er de slagroom en citroenrasp door. Breng de geitenkaascrème op smaak met peper en zout.
Beleg de stukken peer met warme geitenkaas met de boerenkoolsalade en wat pecannoten en plaats de stukken weer op elkaar. Houd een paar pecannoten apart voor garnering.
Maak op 4 borden een spiegel van de geitenkaascrème en zet hierop een peer. Bedruip met wat honing en garneer met de basilicumtopjes en de rest van de pecannoten.