Pompoen-rozijnen en wortelchutney

Pompoen-rozijnen en wortelchutney
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de pompoenblokjes in circa 8 minuten beetgaar in water met een beetje zout. Kook de laatste 3 minuten de wortel en 1 handje rozijnen mee.
  2. Laat de pompoen, wortel en rozijnen uitlekken in een vergiet. Doe in een kom en schep 1 potje sinaasappelgemberchutney door de warme groenten.
  3. Schenk er een eetlepel milde olijf olie op en breng verder op smaak met versgemalen witte peper en zout.

Ingrediënten

  • 100 g pompoenblokjes
  • 1 kleine wortel, geschild, in staafjes gesneden
  • 1 handje rozijnen
  • 1 pot sinaasappelgemberchutney
  • 1 el milde olijfolie
  • Versgemalen witte peper

Publicatie datum: 15 november 2016