Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de aardappelpuree met de melk, losgeklopte eieren, knoflook en de overige specerijen tot een luchtig geheel.
Doe het aardappelzetmeel in een grote kom en schenk er al roerend het melkmengsel bij.
Schep er voorzichtig de stijfgeslagen eiwitten doorheen. Breng het mengsel eventueel verder op smaak met zout en versgemalen peper.
Smelt de boter en bak hierin de peer kort aan. Besprenkel met de maple syrup en laat afkoelen.
Vet de soufflébakjes in en schep deze tot iets onder de rand vol met het soufflémengsel. Verdeel er de verbrokkelde kaas over en druk deze er een beetje in. Steek er in het midden de gebakken peer in.
Bak de soufflés in de voorverwarmde oven gedurende 12 minuten tot ze goudbruin kleuren en gerezen zijn. Serveer met een paar takjes waterkers.