• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Witte chocolademousse

Witte chocolademousse

Bereidingswijze

  1. Doe de huisgemaakt of kant-en-klare in een spuitzak. Voor een mooi effect gebruik een spuitmondje met kartel naar keuze
  2. Spuit de mousse in een glas en strooi vervolgens de Chocolate pearls erover
  3. Plaats met een pincet de cress
  4. Laat de aardbeiencoulis ontdooien en zuig dit met een pipet op
  5. Plak het pipetje op de zijkant en laat de gast het gerecht zelf afgarneren of doe dit voor de gast aan tafel
  6. Gebruik pipetjes om aan tafel het gerecht af te maken.

Tip Probeer de spuitzak langzaam omhoog te trekken zodat je lucht krijgt in de mousse. Wanneer je de spuitzak niet omhoog haalt heb je twee keer zoveel mousse nodig om een glas te vullen. Daarnaast wordt het ook een heel plat gerecht als je de spuitzak niet langzaam omhoog haalt. Gebruik de hoogte.

Ingrediënten

  • Witte chocolademousse
  • Chocopearls van Callebaut
  • Atsina (anijs) cress
  • Aardbeiencoulis

Publicatie datum: 15 november 2016