Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maal de koeken, boter en het kruidenpoeder tot een kruimeldeeg in de keukenmachine.
Verdeel het kruimeldeeg over de bodems van de glazen potjes. Druk goed aan.
Schaap de zaadjes uit het vanillestokje en meng het goed door de suiker. Mix met een staande of handmixer de roomkaas, crème fraîche, suiker, het vanillemerg en de bloem tot een egale massa. Mix de eieren erdoor en verdeel het mengsel over de potjes.
Pureer de frambozen met de suiker en maak hiermee swirls in de kaasvulling.
Zet de glaasjes in een ovenschaal en vul de schaal tot halverwege de glaasjes met heet water.
Gaar de cheesecakes 90 minuten au bain-marie in een oven van 100°C.
Laat de cheesecakes afkoelen en serveer met een glaasje frambozengranité en garneer met verse frambozen.