Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een marinade van alle ingrediënten, behalve het de laurierblaadjes, het hertenstoofvlees en de wildbouillon.
Meng het vlees door de marinade en laat 24 uur marineren in de koeling.
Overgiet het vlees met de wildbouillon en doe de laurierblaadjes erbij. Roer even om zodat alles goed vermengd wordt.
Laat het vlees afgedekt 22 uur garen in de oven op 89˚C.
Verwijder de laurierblaadjes en breng eventueel verder op smaak met een of meer van de Ingrediënten van de marinade.
Serveer de hertengoulash met bijvoorbeeld rode uit en paprika, ovenaardappeltjes met knoflook en oregano, gestoomde spruitjes, rodekool met appel en kaneel en een warm stoofpeertje.