Carbonara van courgette

Carbonara van courgette
Gang
Lunchgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Bak de pancetta uit zonder olie in een hete wok of hapjespan
  2. Voeg de courgettepasta toe en laat kort garen
  3. Roer de eidooiers en de eieren door elkaar, haal de pan van het vuur en voeg het eiermengsel toe
  4. Roer goed door de pasta en zet de pan terug op laag vuur, laat de eieren al roerend binden. (Kijk uit! Je wilt geen omelet.)
  5. Als de saus een laagje rondom de pasta vormt is hij goed
  6. Breng op smaak met geraspte pecorino en de grof gehakte krulpeterselie, peper en zout.

Ingrediënten

  • 400 g courgettepasta
  • 400 g blokjes pancetta
  • 2 eieren
  • 2 eidooiers
  • pecorino
  • 6 grof gehakte krulpeterselie

Publicatie datum: 15 maart 2017