Cherrybomb met cupidoschuim

Cherrybomb met cupidoschuim
Gang
Drank
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Meng 100 ml melk met de chocoladecallets en kersensiroop. Verwarm deze met de stoompijp van een espressoapparaat tot maximaal 65°C tot de chocolade is gesmolten.
  2. Roer dan de rest van de melk en de eidooier erdoor. Schuim op tot een dik, roze cappuccinoschuim.
  3. Maak een swirl van chocoladesiroop aan de binnenzijde van een mooi glas. Giet hierin de espresso en voeg voorzichtig de amarenekers toe.
  4. Top het glas af met het cupidoschuim. Garneer met de kersenbonbon en bestrooi met de roze peper.

Ingrediënten

  • 200 ml opschuimmelk (Friesche Vlag) of volle melk
  • 20 g witte chocoladecallets
  • 30 ml kersensiroop
  • 1 eidooier
  • chocoladesiroop
  • 1 sterke espresso
  • 1 amarenekers
  • 1 kersenbonbon met steel
  • 1 g roze peperkorrels (fijngemalen)

Publicatie datum: 15 maart 2017