Courgettepasta met pesto, knoflook, verse basilicum en geroosterde pijnboompitten

Courgettepasta met pesto, knoflook, verse basilicum en geroosterde pijnboompitten
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verhit een eetlepel olie in een wok of hapjespan
  2. Pers twee teentjes knoflook uit en fruit aan in de hete olie
  3. Voeg de pasta toe en wok kort
  4. Schep de pesto erdoorheen en breng verder op smaak met peper en zout
  5. Schep de pasta op het bord, maak af met verse basilicum, geroosterde pijnboompitten en grof geschaafde Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 400 g courgettepasta
  • 4 el pesto
  • 2 teentjes knoflook
  • verse basilicum
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • geschaafde Parmezaanse kaas

Publicatie datum: 15 maart 2017