Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak pannenkoekbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk in een spuitfles.
Verhit een theelepel olie in een koekenpan en spuit hierin met dunne straaltjes een kantmotief. Bak de kanten crêpes circa 1 minuut en keer om. Bak de andere kant snel bruin en bewaar op een bord. Herhaal met de rest van het beslag.
Bestrooi de plakken ananas met poedersuiker en bak tot de randen net bruin worden.
Leg op 4 borden een kanten crêpe met in het midden van elke crèpe een plak ananas. Plaats er een tweede crèpe tegenaan. Schep er een bolletje pistacheijs bij en bestrooi met de nootjes, meloen en ananas-tidbits.