• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Flammkuchen met kipcurry

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Roer de zure room los met de garam masala en verdeel over de flammkuchen. Schep de kipreepjes om met de olie.
  2. Beleg de flammkuchen met de spinazie, kipreepjes, uienringen, appel, biet en zoete aardappel. 3. Rooster de flammkuchen in een voorverwarmde oven van 230°C in 12-15 minuten goudbruin en knapperig.

Tip Met een speciale steen kun je de flammkuchen ook op de barbecue bereiden. Gebruik er dan wel een met deksel.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 125 g zure room
  • 1 el garam masala
  • 4 flammkuchenbodems
  • 200 g kip-tandoorireepjes
  • 2 el olie
  • 25 g verse spinazie
  • 1 ui (in dunne ringen)
  • 1 appel (in dunne schijfjes)
  • 1 chioggiabiet (met de mandoline gesneden)
  • 1 zoete aardappel (in blokjes)

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 maart 2017