Flammkuchen met kipcurry

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Roer de zure room los met de garam masala en verdeel over de flammkuchen. Schep de kipreepjes om met de olie.
  2. Beleg de flammkuchen met de spinazie, kipreepjes, uienringen, appel, biet en zoete aardappel. 3. Rooster de flammkuchen in een voorverwarmde oven van 230°C in 12-15 minuten goudbruin en knapperig.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 125 g zure room
  • 1 el garam masala
  • 4 flammkuchenbodems
  • 200 g kip-tandoorireepjes
  • 2 el olie
  • 25 g verse spinazie
  • 1 ui (in dunne ringen)
  • 1 appel (in dunne schijfjes)
  • 1 chioggiabiet (met de mandoline gesneden)
  • 1 zoete aardappel (in blokjes)

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 maart 2017