Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de eiwitten net stijf in een goed ontvette mengkom. Voeg de suiker lepel voor lepel toe. Blijf kloppen tot een dikke, glanzende massa, waarin de suiker volledig is opgelostuks
Verdeel de massa in 3 delen en meng elk deel met de helft van respectievelijk citroenrasp, pistache en lavendel.
Breng met een kwastje strepen van de verschillende kleurstoffen aan op de binnenkant van de spuitzakken. Vul deze met de bijbehorende meringue, knip het puntje eraf en spuit minimeringues op de bakplaten
Bak circa 2 uur in een voorverwarmde oven van 100°C en laat met de oven uit nog 1 uur drogen.
Meng de boter met de helft van de poedersuiker. Mix met de melk en overige poedersuiker tot een luchtige botercrème. Verdeel in 3 delen. Breng elk deel op smaak met de overige smaakmakers en op kleur met nog wat kleurstof.
Maak sandwiches van de meringues met de vulling ertussen.
Ingrediënten
4 eiwitten
200 g fijne suiker
140 g zachte boter
280 g poedersuiker
1-2 el melk
Geel: rasp van 1 citroen
kleurstof geel
Groen: 50 g pistachenoten (fijngemalen)
Kleurstof groen
Paars: 1 tl lavendel (gedroogd)
kleurstof paars
Tools: 3 wegwerpspuitzakken, 2 bakplaten met bakpapier