Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit de sjalotjes en ham in de boter. Roer het venkelzaad erdoor, blus af met de vermouth en azijn en laat 5 minuten inkoken. Giet de room erbij en laat nog 5 minuten koken.
Snijd de kreeftstaarten doormidden.
Leg de kreeftdelen op een bakplaat. Schep er wat van de saus over en bak de kreeften circa 3 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Roerbak de spinazie kort in de olie tot hij net gaat slinken. Schep om met de rode peper en bijna alle mangoblokjes.
Verdeel de saus over 4 borden en drapeer de warme spinaziesalade erop. Leg de gegratineerde Kreeftdelen erbovenop.
Top af met mangoblokjes, Shiso Green en bloemblaadjes.