Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Roer 1 geperste teen knoflook los met 4 eetlepels olie. Meng de helft hiervan door de biet en de rest door de zoete aardappel. Rooster de groenten op een bakplaat circa 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Meng de ui met de azijn, zout en peper.
Kook de quinoa circa 15 minuten in de bouillon en de minimais 2 minuten in het bietensap. Laat in het sap afkoelen.
Snijd de rest van knoflook in plakjes en bak in 1 minuut goudbruin in de rest van de olie. Schep uit de pan en laat goed uitlekken.
Bak de tofublokjes bestrooid met peper en zout knapperig in de knoflookolie en laat goed uitlekken.
Verdeel de spinazie over 4 kommen met erop de quinoa, groenten, tofu en avocado.
Garneer met de mais en besprenkel met sesamolie en de rest van de azijn. Geef de Peppadew Culinaise erbij.