Pancake pile

Pancake pile
Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Prak 1 banaan met 1 theelepel citroensap, de mascarpone en slagroom tot een dikke room. Schep de pindakaas en stukjes chocolade erdoor.
  2. Snijd de overige bananen in plakjes en bestrijk met de rest van de citroensap.
  3. Bestrijk elke pannenkoek met karamel-zeezout, een laagje room en plakjes banaan. Druppel wat chocoladesaus erover.
  4. Stapel de pancakes op een groot bord. Schep op de bovenkant wat extra pindaroom, steek de chocoladecups erin en bestrooi met crisppearls, popcorn, chocoladeschaafsel en chocoladesaus. Garneer met eetbare bloemblaadjes.

Ingrediënten

  • 5 bananen
  • sap van ½ citroen
  • 300 g mascarpone
  • 200 g slagroom
  • 4 el pindakaas
  • 50 g pure chocolade (gehakt)
  • 12 American pancakes (Joeps)
  • 1 potje karamel-zeezout (CaramelZ)
  • 150 ml chocoladesaus
  • 4 chocoladecups (Dobla)
  • 25 g Crisppearls salted caramel
  • 20 g zoete karamelpopcorn
  • 20 g chocoladeschaafsel
  • 4 eetbare bloemen

Publicatie datum: 15 maart 2017