Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de slagroom met de melk tot net onder het kookpunt. Zet het vuur laag en los de chocolade en basterdsuiker erin op.
Haal de pan van het vuur en roer de goed uitgeknepen gelatine door het mengsel. Laat afkoelen.
Schenk de panna cotta in vormpjes en laat circa 4 uur opstijven in de vriezer.
Breng de kristalsuiker met 2 eetlepels water net aan de kook. Laat borrelen tot het karamelliseert. Schenk op de bakplaat en bestrooi met chilistripes. Laat afkoelen en breek in stukjes.
Haal de panna cotta circa 1 uur voor serveren uit de vriezer en stort op borden.
Schik munt- en bloemblaadjes met het fruit rondom de panna cotta. Top af met de crunch.