Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de noedels gaar in 2 minuten, spoel koud en laat goed uitlekken.
Klop het ei los met de maizena en 1 eetlepel sojasaus en schep om met de noedels.
Vet een muffinvorm in met wat sesamolie en verdeel de noedels over de holtes. Bak de noedels circa 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Haal de noedels uit de oven, verwijder ze uit de muffinvorm en laat ze afkoelen.
Snijd de avocado, bosui en gegrilde paprika in repen en de ramenbolletjes doormidden. Beleg de onderste helften met de landkers, avocado, bosui, paprika en de garnalen en besprenkel met sojasaus en sesamolie.
Dek af met de andere noedelhelften. Steek er prikkers in.
Ingrediënten
120 g ramennoedels
1 ei
1 tl maizena
2 el sojasaus
2 el sesamolie
½ rijpe avocado
1 bosui
1 rode paprika (gegrild, uit pot)
40 g waterkers
12 cocktailgarnalen (gekookt)
Tools: 1 muffinvorm met antiaanbaklaag voor 12 kleine muffins