Robuuste flûte met ratatouille & kaas

Gang
Bijgerecht

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine, courgette, paprika en kaas in blokjes van gelijke grootte. Bestrijk met olijfolie.
  2. Rooster de aubergine 10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C. Voeg de courgette toe en rooster samen nog circa 10 minuten.
  3. Snijd het brood diagonaal in. Verdeel de groenten en kaas over en tussen de inkepingen.
  4. Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Neem het brood uit de oven. Garneer met rozemarijn, basilicum en eetbare bloemen en serveer direct.

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode en 1 gegrilde paprika op olie
  • 300 g belegen kaas
  • 3 el olijfolie
  • 1 grand flûte
  • Ter garnering: rozemarijn (naar smaak), basilicumblaadjes, eetbare bloemen

Publicatie datum: 15 maart 2017