Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rol het bladerdeeg wat dunner en bekleed de lage taartvorm ermee.
Prik met een vork gaatjes verspreid over de deegbodem, bestrijk met wat ei en bestrooi met 2 eetlepels suiker. Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Klop de eieren en eidooiers los.
Verlaag de oventemperatuur naar 180°C. Meng de losgeklopte eieren met de vanille en mascarpone. Schep in de taartbodem en bak in circa 30 minuten gaar.
Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.
Schil en halveer de mango en maak er 2 bloemvormen van: leg de helften met de snijkant naar beneden, snijd ze in de lengte in dunne plakken en schuif de plakken zo dat je de mango als het ware langer maakt. Zorg dat de plakken elkaar nog wel blijven raken. Maak zo van de plakjes van beide helften een lange, verticale strook. Maak van deze strook een boog en rol deze vervolgens op tot een bloem.
Schil de grapefruit dik en snijd de partjes tussen de vliesjes los. Garneer de taart met de mango, grapefruit, frambozen en muntblaadjes.