Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Besmeer de sneetjes brood met boter. Beleg met ham en de kaas en de door de lengte en overlangs doorgesneden asperges.
Hak het eiwit en eigeel van de hardgekookte eieren afzonderlijk van elkaar fijn.
Snij de overgebleven plak ham in fijne stukjes.
Leg de tosti’s tussen een wafelijzer en grill deze in enkele minuten goudbruin.
Haal de tosti’s uit het ijzer en garneer met ei, peterselie, de fijngesneden overgebleven plak ham en eventueel nog met een gekookte asperge.
Tip Voor dit gerecht zijn juist dunnere en goedkopere asperges geschikt. We hebben een wafelijzer gebruikt, maar natuurlijk is een gewoon tosti-ijzer ook geschikt. Of bak de tosti's in een pan