Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de eitjes aan de kook en laat circa 2 minuten koken. Laat ze schrikken en pel ze.
Kook de rodekool met de azijn 2 minuten. Giet af, vang het sap op en laat dit afkoelen. Leg de eieren in de paarse vloeistof en laat minstens 3 uur intrekken.
Leg de avocado en sla op borden en besprenkel met wat limoensap.
Schep de vis om met de rest van het limoensap en de -rasp, eventueel zout en peper, de paprika, bosui en tuinkers. Laat 2-3 minuten marineren en schep op de borden.