Zoete aardappel aglio e olio

Zoete aardappel aglio e olio
Gang
Lunchgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan
  2. Maak de knoflook schoon en snijd in dunne plakjes
  3. Snijd de chilipeper in dunne ringetjes en verwijder de zaadjes
  4. Hak de bladpeterselie grof
  5. Frituur de knoflook en chili in de hete olie tot ze lichtjes bruin kleuren, voeg de grof gehakte bladpeterselie toe (kijk uit, kan spetteren!)
  6. Snijd de ui in dunne ringen en voeg samen met de zoete aardappel toe en laat op hoog vuur al roerend doorgaren
  7. Breng het geheel op smaak met peper en zout en verdeel over de borden

Ingrediënten

  • 400 g groentepasta zoete aardappel
  • olijfolie
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 rode chilipepers
  • 1 bosje bladpeterselie
  • Parmezaanse kaas

Publicatie datum: 15 maart 2017