Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 180°C. Wikkel 4 tortilla’s in aluminiumfolie en verwarm in de oven.
Snijd de overige 2 tortilla’s in dunne reepjes. Bak de reepjes tortilla, paprika, ui en het spek circa 5 minuten in de helft van de boter.
Klop de eieren los en schenk bij het tortilla-groente-spekmengsel. Roerbak tot een stevig roereimengsel. Breng op smaak met de gedroogde koriander, komijn en wat peper en zout.
Verwarm de cherrytomaatjes en zwarte bonen in de rest van de boter in een andere pan.
Leg de warme tortilla’s op 4 borden en verdeel het roereimengsel en tomaat-bonenmengsel over de tortilla’s. Top af met de avocadoplakken en bestrooi met de geraspte kaas en verse koriander.