Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vet de soufflébakjes in met de boter en bestrooi met paneermeel. Laat ze in de koeling koud worden.
Kook de bloemkoolroosjes in circa 4 minuten gaar. Giet af en voeg de kaas, eieren, nootmuskaat en peper toe. Pureer met een staafmixer.
Laat het mengsel helemaal afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eiwitten stijf en schep luchtig door het bloemkoolkaasmengsel. Vul de soufflébakjes ¾ met het mengsel en bak de soufflés in circa 25 minuten goudbruin.
Hak ondertussen de pistachenoten grof en serveer over de soufflés. Serveer met een plukje gemengde kruidensla en een salade van eetbare bloemen met olijfolie en frambozenazijn.