Bloody Mary soep

Bloody Mary soep
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

Soep

  1. Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de tomatenpuree toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Breng de soepcocktail op smaak met de worcestershire saus, citroensap, tabasco en de vodka.

Garnituur

  1. Wrijf de gedroogde tomaten flakes door een fijne zeef.
  2. Maak de randjes van de glazen nat met wat citroensap en druk ze in het tomatenpoeder.
  3. Snijd mini komkommers in vieren.

Opmaak tip Verdeel de komkommer en de bleekselderijstengels over de glazen. Giet de soep in de glazen en serveer de soepcocktail met wat olijven en zwarte peper.

Ingrediënten

  • 100 g Professional Knorr Toscaanse Tomatensoep
  • 60 g tomatenpuree
  • 6 g Worcestershire sauce
  • 5 g citroensap
  • 1 g Tabasco
  • 60 g vodka
  • 40 g gedroogde tomaten flakes
  • 5 st mini komkommer
  • 1 st bleekselderij stengels
  • 30 st olijven
  • 1 g zwarte peper

Publicatie datum: 15 april 2017