Flammkuchen buratta

Flammkuchen buratta
Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg het deeg op een bakplaat en brokkel de burrata over het deeg.
  2. Besprenkel de uienringen met wat citroensap en verdeel ze over de burrata. Bestrooi met 1 theelepel citroenrasp.
  3. Schaaf de asperges in dunne plakjes en verdeel met de doperwten en spekblokjes over de kaas. Bestrooi met het venkelzaad.
  4. Bak de flammkuchen in 15 minuten bruin. Snijd in repen en serveer warm.

Ingrediënten

  • 250 g flammkuchendeeg
  • 150 g burrata
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1 citroen, sap en rasp
  • 250 g witte of groen asperges, schoongemaakt
  • 50 g doperwten
  • 50 g spekblokjes
  • 1 tl venkelzaad

Publicatie datum: 15 april 2017