Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schep de ui, tomaatjes en courgette om met de helft van de olie en balsamicoazijn. Verdeel de groenten op een bakblik en rooster circa 30 minuten.
Kook ondertussen de fregola al dente, giet af en schep door de groenten. Voeg de rest van de olie, balsamicoazijn en de citroenreepjes toe.
Vijzel de chipotle en het korianderzaad fijn met de bruine suiker, knoflook, zout en peper. Wrijf hier het vlees mee in en laat 15 minuten marineren op kamertemperatuur.
Bestrijk ribeye met wat olijfolie en rooster medium-rare in een hete grillpan.
Verdeel de pasta en groenten over vier borden, snijd de steak in repen en verdeel over de pasta. Verkruimel de geitenkaas grof en top er het vlees mee af.