Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de eieren goed los met wat peper en zout. Houd de matzes kort onder de koude kraan en week ze in het eimengsel tot ze net zacht worden.
Verhit wat boter in een koekenpan en bak de matzes aan beide kanten bruin. Haal uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Maak roerei van het overgebleven eimengsel. Verdeel de matzes en roerei over 4 borden en leg de zalmrepen en bosuitjes erop. Top af met de kappertjes en serveer er apart wat zure room bij.