Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit het sjalotje in wat olie. Voeg de courgette en 3 eetlepels water toe en bak tot het water is verdampt. Haal van het vuur en pers de knoflook erboven uit en schep om.
Roer de eieren los en meng met de bloem, het bakpoeder, de peterselie en wat peper en zout. Klop tot een glad beslag en roer de courgette erdoor.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak beignets van 2 eetlepels beslag per exemplaar, 2 minuten per kant.
Laat de courgettebeignets even uitlekken. Serveer 4 à5 beignets per persoon met een lepel dikke yoghurt, wat za’tar, warme pitabroodjes, plakjes komkommer en radijs.