Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de kreeft ca. 2 minuten en haal het vlees heel uit de schaal.
Snij het kreeftenvlees in stukken die mooi passen in het briochebroodje.
Smelt de roomboter en meng het kreeftenvlees hier doorheen.
Bak het broodje af volgens de instructie op de verpakking.
Snij het briochebrood aan de bovenkant door.
Leg hierin de little gem salade en vervolgens de kreeftensalade
Leg daar bovenop het kreeftenvlees .
Strooi er vervolgens nog wat fijngesneden bieslook over.
Tip Het mooiste stuk om te gebruiken is uiteraard de staart. Maar ook van de scharen kun je een prachtig broodje maken. De rest van het kreeftenvlees kun je grof snijden en mengen met de kreeftensalade.