Tostiwafel geitenkaas en peer

Tostiwafel geitenkaas en peer

Bereidingswijze

  1. Verwarm je wafelijzer.
  2. Snij twee dikke sneeën van het brood.
  3. Snij de peer in blokjes.
  4. Besmeer de twee sneeën brood aan een zijde met boter en aan de andere zijde met de zachte geitenkaas.
  5. Houdt hierbij de beboterde zijde aan de buitenkant.
  6. Plaats de toastie 3 tot 5 minuten in het wafelijzer tot de vulling warm is en het brood geroosterd.
  7. Verhit ondertussen boter in een pan en voeg hier de peer en een eetlepel honing aan toe.
  8. Bak de peer kort tot de honing licht begint te karamelliseren.
  9. Serveer de toastie met de daarop de gekarameliseerde peer, brokjes zachte geitenkaas, pecannoten en schenk optioneel een beetje honing er overheen.

Tip Vervang de pecannoten voor andere walnoten naar eigen keuze zoals walnoten of hazelnoten.

Ingrediënten

  • twee dikke sneeën bruin brood
  • zachte geitenkaas
  • halve peer
  • honing
  • pecannoten

Publicatie datum: 15 april 2017