Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit de barbecue. Zet een metalen bakje met rookmot tussen de kooltjes. Bestrooi de heilbotfilet aan beide kanten met peper en zout. Bestrijk de vis met 2 eetlepels druivenpitolie. Leg de vis op aluminiumfolie op de grill. Sluit de deksel en rook de vis in circa 15-20 minuten gaar, afhankelijk van de dikte van de filet.
Kook de freekeh in ruim water met zout, giet af en schep de takjes waterkers en 2 eetlepels druivenpitolie erdoor.
Scheur de bladeren van de spitskool in repen. Schep in een kom om met de azijn en de resterende druivenpitolie. Breng op smaak versgemalen peper en zout. Schep de dille en dragon erdoor.
Verdeel de freekeh en de spitskoolsalade over 4 borden, leg de heilbot erbij. Besmeer het knäckebröd met tarama en serveer erbij. Garneer met de takjes rode bessen.