Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng 800 ml water met de siroop, kardemom en kaneel langzaam tegen de kook.
Voeg de koffie toe zodra het water kookt, roer goed en haal de pan van het vuur. Laat de koffie 5 minuten trekken en schenk door een fijne zeef in een maatbeker.
Verdeel de gecondenseerde melk over de bodems van grote (glazen) mokken. Schenk de koffie voorzichtig langs de rand van de mokken op de melk zodat deze er in een laag op komt staan.